Nagradne igre

Nagradna igra Okusite doživetje

Bogat izbor čajev 1001 CVET vam nudi nešteto priložnosti za vznemirljiva doživetja. Z nagradami našega šampiona Petra Prevca pa jih boste z malo sreče še dodatno začinili z duhom zmagoslavja.

 

Nagradna igra je zaključena. Oglejte si zapisnik nagradne igre.

Nagrajenci, ki se bodo v Planici srečali s Petrom Prevcem, so:

 • Marinka Ogrič, 5820 Idrija
 • Dušan Mihelčič, 1233 Dob
 • Maja Blažica, 5000 Nova Gorica
 • Anka Grab, 2311 Hoče
 • Simona Grobljar, 1413 Čemšenik
 • Mojca Humljan, 8000 Novo mesto
 • Pavla Kmetič, 1230 Domžale
 • Ana- Nuša Markovič, 4000 Kranj
 • Katja Urbanč, 2215 Ceršek
 • Marjetka Mišigoj, 5212 Dobrovo v Brdih

 

PREVERITE TERMINE RAZDELJEVANJA SKODELIC 1001 CVET V TRGOVSKIH CENTRIH

POMEMBNO OPOZORILO: Skodelice boste lahko prevzeli IZKLJUČNO v trgovini, ki ste jo označili na nagradnem letaku, in ne v kateri drugi.

 

V nagradni igri lahko sodelujete na dva načina, in sicer:

 • z nakupom 6 škatlic čajev 1001 CVET. Originalni račun, ki to dokazuje, ter popolno izpolnjen kupon pošljete na naslov organizatorja igre: Žito, d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana s pripisom »Nagradna igra 1001 cvet«.

ali

 • s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje: Kateri mladi up slovenskih smučarskih skakalcev je bil obraz sadnih čajev 1001 cvet v 90. letih prejšnjega stoletja?

Nagradna igra poteka od 1. 1. 2015 do 1. 3. 2015. Nagradno žrebanje bo 6. 3. 2015, seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje v sedmih dneh po žrebanju na spletni strani www.1001.cvet.si. Nagrajenci bodo o nagradah in postopku prevzema tudi pisno obveščeni.

 

NATISNITE SI NAGRADNI LETAK

_______________________________________________________________________

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V Mercatorju je bila akcija čajev 1001 CVET 2+2 gratis. Kako se to šteje pri skodelicah?

Za sodelovanje velja toliko čajev, kot jih je navedenih na računu. Torej v tem primeru so na računu zapisani 4 čaji, torej vsi 4 veljajo za sodelovanje v nagradni igri.

Ali morajo biti čaji na enem računu ali je lahko več računov? Ali je pomembno, v kateri trgovini so bili čaji kupljeni?

Lahko je več računov, iz katerih je razvidno, da ste kupili 6 čajev 1001 CVET v obdobju med 1.1.2015 in 1.3.2015. Ni pomembno, v katerih trgovinah ste jih kupili. Pomembno je, da so računi originalni, da ne gre za kopije.

Ali moram nujno priložiti letak?

Da, letak potrebujete, ker je na njem potrebno označiti, v kateri trgovini boste prevzeli skodelico. Najdete ga na prodajnih mestih, lahko pa si ga natisnete s spleta

Na računu so čaji različno zapisani – ponekod piše Žito, nekje 1001 CVET, nekje pa samo okus brusnica – kako boste vedeli, da so ti čaji vaši?

Po ceni izdelkov bomo vedeli, kateri čaji so 1001 CVET.

Kdaj bodo skodelice v trgovinah?

O možnih datumih prevzema skodelic vas bomo obvestili (najkasneje do 10. 3. 2015).

Ali družinska pakiranja čajev štejejo kaj več?

Ne, družinska pakiranja štejejo enako kot posamična.

Ali je treba za vsako skodelico imeti letak ali lahko več skodelic skupaj naročim? Imam namreč 2 računa po 9 čajev, kar znese za 3 skodelice.

Lahko imate en letak za več skodelic.

_______________________________________________________________________

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri »Okusite doživetje« (1. 1. 2015–1. 3. 2015)

Organizator

Organizator nagradne igre je družba ŽITO prehrambena industrija, d.d., Šmartinska cesta 154, 1529 Ljubljana (v nadaljevanju kot: organizator).

Splošne določbe

Ta pravila določajo način prirejanja in sodelovanja v nagradni igri »Okusite doživetje« (v nadaljevanju: nagradna igra).

Namen nagradne igre je nagrajevanje zvestih potrošnikov in promocija blagovne znamke 1001 cvet.

Nagradna igra se začne 1. 1. 2015 ob 00:00 uri in se zaključi 1. 3. 2015 ob 24. uri.

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženec zaveže, da bo spoštoval pravila nagradne igre.

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.1001cvet.si in na nagradnih letakih na prodajnih mestih trgovskih verig Spar, Interspar, Tuš in Mercator po Sloveniji.

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji (v nadaljevanju kot: udeleženci), ki

 • v času trajanja nagradne igre, to je od 1.1.2015 do 1.3. 2015 kupijo 6 škatlic čajev 1001 cvet ter pošljejo originalni račun, ki to dokazuje, ter popolno izpolnjen kupon na naslov organizatorja igre: Žito, d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana s pripisom »Nagradna igra 1001 cvet«.

ali

 • pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje na letaku : Kateri mladi up slovenskih smučarskih skakalcev je bil obraz sadnih čajev 1001 cvet v 90. letih prejšnjega stoletja?

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Pravilno izpolnjene kupone s priloženimi originalnimi računi ali odgovorom na nagradno vprašanje udeleženci pošljejo po pošti na naslov organizatorja igre do vključno 1.3.2015 (velja datum poštnega žiga). Nepravilno izpolnjenih, nepopolnih in prepozno prispelih nagradnih kuponov in fotokopij računov ne bomo upoštevali v zaključnem žrebanju. Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko udeleženec večkrat sodeluje v nagradni igri, vendar je vsak udeleženec lahko le enkrat izžreban in dobi le eno izmed nagrad.

Nagradno žrebanje bo 6. 3. 2015 ob 12. uri v prostorih podjetja Žito, d.d.

Nagradni sklad

V okviru te nagradne igre bo organizator podelil naslednje nagrade:

 • 10 x VIP VSTOPNICA za ogled smučarskih skokov v Planici in srečanje s Petrom Prevcem

Obveščanje nagrajencev

Seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje v 7 (sedmih) dneh po žrebanju na spletni strani www.1001.cvet.si. Nagrajenci bodo o nagradah in postopku prevzema obveščeni pisno po pošti najkasneje v sedmih delovnih dneh po zaključku žrebanja. Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate ni mogoča. Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti jih prenesti na tretjo osebo.

Darilo za nakup

Udeleženci, ki do vključno 1. 3. 2015 pošljejo originalni račun, ki dokazuje, da so v času trajanja nagradne igre- to je med 1. 1. 2015 in 1. 3. 2015- kupili 6 škatlic čajev 1001 cvet, lahko poleg uvrstitve v žreb za glavne nagrade pridobijo tudi ekskluzivno darilo: skodelico 1001 cvet posebne omejene izdaje »1001 cvet by Peter Prevc«. Število skodelic je omejeno na 20.000, nagrado bo prejelo prvih 20.000 kupcev. Pri razdeljevanju skodelic bo organizator upoštevali vrstni red prispetja računov na njegov naslov. Skodelic organizator ne bo pošiljal po pošti. Na letaku mora udeleženec obvezno označiti trgovino, v kateri želi prevzeti skodelico, izpolnjen kupon z osebnimi podatki in originalnimi računi pa poslati na naslov: Žito d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana, s pripisom: »Nagradna igra 1001 cvet«. Skodelico bo udeleženec po obvestilu lahko prevzel na izbranem prodajnem mestu, pri promotorki 1001 cvet na informacijski točki trgovine.

Prodajna mesta, kjer lahko udeleženci prevzamejo svojo skodelico, so naslednja:

Trgovine Mercator: Hipermarket Šmartinska Ljubljana,Hipermarket Šiška Ljubljana, Hipermarket Rudnik Ljubljana, Hipermarket Maribor Tabor II, Hipermarket Maribor Pobrežje, Hipermarket Velenje, Hipermarket Slovenj Gradec, Hipermarket Murska Sobota, Hipermarket Ptuj, Hipermarket Nova Gorica Industrijska cesta, Hipermarket Postojna, Hipermarket Koper, Hipermarket Novo mesto Bršljin, Hipermarket Kranj Primskovo, Hipermarket Jesenice, Hipermarket Domžale, Hipermarket Kamnik, Hipermarket Celje

Trgovine Tuš: Tuš Planet Kranj, Tuš Planet Koper, Tuš Planet Celje, Tuš Planet Novo mesto, Tuš Planet Maribor-Studenci

Trgovine Interspar: Interspar Kranj, Interspar Citypark Ljubljana, Interspar Maribor 1, Interspar Celje, Interspar Murska Sobota, Interspar Velenje.

Odgovornost

Organizator za izgubljene pošiljke ali napačno navedene kontaktne podatke udeležencev, kot tudi za prijave, ki so nečitljive, nepopolne ali niso bile prejete v roku, ne odgovarja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja darila, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne sodeluje v sporih glede lastništva poslanih daril.

Končne določbe

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, ter njihovi ožji družinski člani.

Udeleženec v nagradni igri s samim sodelovanjem izrecno izjavlja, da je seznanjen s pravili in pogoji sodelovanja v nagradni igri ter da z njimi soglaša. Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate žrebanja ni mogoča. Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti jih prenesti na tretjo osebo.

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene podelitve nagrad, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije ter za raziskave trga. Prav tako soglaša, da mu organizator po pošti ali elektronski pošti pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Udeleženec v nagradni igri lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori po elektronski pošti na naslov: odjava@zito.si ali pisno na naslov organizatorja ŽITO, d.d., Šmartinska cesta 154, 1529 Ljubljana. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca za namen neposrednega trženja, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil.

Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Za tolmačenje pravil je pristojen izključno organizator nagradne igre.

Ta pravila začnejo veljati 1. 1. 2015.

Nazaj