Nagradne igre

Nagradna igra Naj dan zasije, naj drevesa rastejo – 1001 CVET

Preverite, ali ste med prejemniki dežnika 1001 CVET – poglejte seznam dobitnikov. S pošiljanjem dežnikov smo že začeli, pričakujete jih lahko v približno 14 dneh.

 

Tisti, ki se žal niste uvrstili med prejemnike dežnikov, boste prejeli tolažilne nagrade, ki jih bomo poslali potem, ko odpošljemo dežnike. 

 

Vsem iskrena hvala za sodelovanje!

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Res ste izjemni! Še pred koncem nagradne igre smo prejeli toliko vaših pošiljk, da je seznam za 7.000 dežnikov, ki so bili v nagradnem skladu za nagradno igro, poln. Hvaležni smo tudi v imenu gozdov, ki jih bomo pomagali obnoviti.

Kljub temu, da z novimi pošiljkami dežnika ne morete več osvojiti, pa s poslanimi škatlicami pomagate obnoviti slovenske gozdove, saj bomo od vsake prispele škatlice čaja 1001 CVET namenili 5 centov za obnovo slovenskih gozdov. 

Pri obnovi gozdov pa nam lahko pomagate tudi tako, da se prijavite na VELIKO AKCIJO SAJENJA dreves, ki bo 21. marca v okolici Medvod.

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da:

  • zberete 5 praznih škatlic čajev 1001 CVET in jih skupaj z osebnimi podatki: ime, priimek, naslov pošljete na naslov organizatorja igre: Podravka, d.o.o., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana s pripisom »Naj drevesa rastejo-1001 cvet«.

Osebne podatke s priloženimi embalažami 5-ih čajev 1001 cvet pošljite do vključno 15. 3. 2017 (velja datum poštnega žiga).

Nepravilnih, pomanjkljivih, nepopolnih ter zapoznelih pošiljk ne bomo upoštevali.

Za pridobitev darila bomo upoštevali le originalne škatlice čajev 1001 CVET.

Število daril je omejeno – podelili bomo 7000 dežnikov 1001 CVET. Ponudba velja do izdaje vseh daril. Darila se izdajajo glede na vrstni red dospelosti pošiljk. Darilo vam bomo poslali po pošti v 45 dneh od zaključka aktivnosti.

 

Podjetje Podravka d.o.o. bo od vsake prispele škatlice čaja 1001 CVET namenilo 5 centov za obnovo slovenskih gozdov. Donacijo bo v obliki sadik predalo Zavodu za gozdove Slovenije ob zaključku aktivnosti.

 

POGLEJTE NAGRADNI LETAK

Za več informacij o nagradni aktivnosti si poglejte pravila in pogoje sodelovanja.

Nagradna igra poteka od 1. 2. 2017 do 15. 3. 2017.

 

Vabimo vas, da nam pomagate obnoviti slovenske gozdove tudi tako, da se PRIJAVITE na VELIKO AKCIJO SAJENJA DREVES.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ali lahko pošljem 5 enakih škatlic čaja?

Lahko. Za sodelovanje v nagradni igri ni pomembno, katerega okusa so škatlice čaja. Pomembno je, da so škatlice čajev 1001 CVET. Lahko je vseh 5 škatlic enakega okusa, lahko so vse različnih okusov.

Ali lahko pošljem le pokrov škatlice?

Pokrov ni dovolj za sodelovanje v nagradni igri. Poslati morate celo škatlico čaja 1001 CVET, oz. 5 praznih celih škatlic čajev 1001 CVET.

Ali morajo biti škatlice cele/nerazstavljene ali jih lahko razstavim, zložim?

Ni treba, da so škatlice cele oziroma nerazstavljene. Zaželjeno je, da jih razstavite oziroma zložite, da jih boste lažje poslali v kuverti.

Če je škatlica dvojno pakiranje, ali ena škatlica velja za dve?

Ne. Ena škatlica, ne glede na pakiranje, velja za eno škatlico. Torej za sodelovanje potrebujete še štiri.

Ali lahko pošljem škatlico tudi od Planinskega čaja?

Seveda. Pošljete lahko škatlice poljubnih okusov čajev 1001 CVET. Pogoj je 5 praznih škatlic čajev 1001 CVET.

Ali lahko pošljem za več dežnikov?

Da. Za poslanih 5 škatlic, prejmete en dežnik, za poslanih 10 škatlic, prejmete dva dežnika, itd.

Kam pošljem škatlice?

Skupaj s svojimi podatki jih pošljite na naslov: Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana s pripisom: »Naj drevesa rastejo 1001 CVET«.

Ali moram poleg škatlic poslati tudi letak?

Ne. Poleg škatlic morate pripisati še svoje podatke, da vam bomo lahko poslali nagrado.

Do kdaj lahko pošljem škatlice?

Nagradna igra poteka do 15. 3. 2017. Vendar je število nagrad – dežnikov – omejeno na 7000. Torej, prej ko boste poslali, več možnosti imate, da prejmete nagrado.

Škatlice sem vam že poslal. Kdaj bom dobil dežnik?

Nagrade se bodo pošiljale najkasneje v 45 dneh po koncu nagradne igre, ki se zaključi 15. 3. 2017.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Nazaj