BIO Bebe čaj

Vemo, da za svojega otroka želite le najboljše, zato vam najbolj priljubljeni čaj za dojenčke in majhne otroke – Bebe čaj 1001 Cvet – odslej ponujamo v BIO kakovosti. BIO Bebe čaj za otroke od 4. meseca starosti dalje je narejen iz zelišč skrbno preverjene certificirane BIO kakovosti, zaradi česar je zdaj še bolj kot prej zadoščeno strogim zahtevam zakonodaje za otroško hrano, izključena pa so tudi tveganja za kontaminacijo zelišč s pesticidi, težkimi kovinami, alkaloidi, mikotoksini ipd. BIO Bebe čaj je odslej ena najbolj varnih izbir za vašega malčka in obenem še vedno odličnega in prepoznavnega okusa po mešanici zelišč, ki so zaradi svojih lastnosti tradicionalne sestavine otroških čajev.

Ali ste vedeli?

  • Janež in kumina sta bila obvezni sestavini začimbnega kolača Mustacae, ki so ga Rimljani že v Virgilovih časih vedno postregli na koncu svojih bogatih pojedin.

Priprava

Čajni napitek vedno pripravljajte s sveže zavreto vodo. Dolgotrajno pitje sladkanega čaja iz stekleničke lahko vpliva na razvoj zobne gnilobe (kariesa). Zato vedno sami držite stekleničko in poskrbite, da otrok pije čaj čim krajši čas. Navajajte otroka, da čim prej pije iz skodelice. Pripravljeni čajni napitek ima naravno sladkast okus, zato dodajanje sladkorja ni potrebno.